「Aka no Oo」 [ THE RED KING ]

Oldal információ

Szerkesztő: Clary
Kategória: Anime, rajzolás, hobbi
Oldal létrehozása: 2013, január 07.
Indulás: 2017. május 13.
Ajánlott felbontás: 1366*768 pixel
Design verzió: #1, "Eternal youth" - ANA - Design
Grafikai program: Photoshop CS3
Kódok, portálépítési tippekért köszönet: LindaDesign honlap tulajdonosának!


2017. május 13. Kódok (C) LindaDesign

 
Aktuális kedvenc
 
HÍREK
Friss bejegyzések
2017.09.03. 10:29
2017.07.24. 21:42
2017.05.26. 21:36
2017.05.21. 17:18
2017.05.06. 21:29
 
DEVIANTART FRISSEK

2017. 07. 24          2017. 05. 26

2017. 05. 06          2017. 04. 30

 

 
CHAT

Kérlek benneteket, hogy cseréket a Vendégkönyvbe kérjetek! Hirdetéseket pedig a Reklámkönyvbe kérem!
Köszönöm!

 

 

 
CSEREBERE
 
SZÁMLA
Indulás: 2013-01-07
 
Naruto OC karaktereimről 1. oldal

Uzumaki Ana

Konohagakure no Sato | Rank: Jounin | TEAM: KAI

Wife, Husband: Uzumaki Kai | Child: -


Rövid ismertető:
Ana édesanyja Konohai (Uzumaki Inori), míg édesapja (Shun) Komugakurei shinobi volt. Két gyermekük született: Daisuke és Ana. Konohai Shinobiként gyakran ingázott családjával életének első 5- 6 évében Konoha és Kumogakure között. Sok Shinobit ismert, de még sem érezte magát egyik helyen sem igazán otthon. Édesapja korai halála és édesanyja eltűnése után, Konoha vette szárnyai alá az elárvult lányt és bátyját. Szerencsére egy szerető családhoz kerültek, akik igyekeztek mindent megadni a két gyermeknek. Megtartották a nevelőszülők javaslatára az Uzumaki családnevet, elvégre hajszíneik sem hazudtolták meg. Daisuke hamar sikereket ért el, kitartása és tehetsége apjától öröklődött, hamar bekerült a legjobbak közé. Ana is megkapta az új csapatot, ahova beosztották. Társai pedig: Uzumaki Kai, Uchiha Shin és Tsutsugami Ahito.

Uzumaki Kai

Konohagakure no Sato | Rank: Jounin | TEAM: KAI

Husband, Wife: Uzumaki Ana | Child: -


Rövid ismertető:
Kai, aki Uzumaki Naruto és Haruno Sakura egyetlen gyermeke, mindössze három éves lehetett, amikor Naruto halála során, mintha csak a történelem ismételte volna önmagát kénytelen volt egyetlen gyermekébe pecsételni Kuramát. Halálát követően Kait Minato és Sakura nevelte, aki ugyan inkább nagyapja példáját látta és tartotta szem előtt, személyisége inkább Minatoéhoz hasonlóan fejlődött, anyjára hasonlítva. 

shiroyama eria

Kirigakure no Sato | Rank: Jounin | TEAM: Unknown

| Child: -


Rövid ismertető:
  Eria a Shiroyama klán egyetlen királyi felmenőkkel (szülőkkel: Shiroyama Hayato /apa/ és Shiroyama Yui) rendelkező tagja.  Otthonát a Tengermelléki (Umi no Kuni)  szigethármas által körülölelt víz alatt rejtőző világot elpusztították a Shinobi háború alatt, így otthonaként a család megmaradt tagjai Kirigakureba kényszerültek. A lány ott is tanult, de a klán megmaradt része elhatárolódott a Kirigakureban élő shinobiktól, mely egy idő után gyakori ellenszenvet és viszályokat eredményezett. Eria végül elhatározta, hogy Shinobiként próbál helyt állni és eltűntetni az emberek köztudatából a Shiroyama klán iránt érzett ellenszenvet...

 

 

   

 

 

Oldal témája: Naruto, Drawing, Naruto OC's
Indulása: 2017. május 13.
Kategóriája: Anime, drawing
Az oldal az általam a Naruto Animéhez kreált karakterek számára készült. Itt megismerkedhettek kedvenc OCimmel, történetükkel és betekintést nyerhettek a munkáimba. Lefgőbb karaktereim: Uzumaki Ana, Uzumaki Kai, Shiroyama Eria, Tsutsugami Ahito, Hyuuga Hanae. Továbbiakat lenti linkeken tekinthetitek meg :)
Hírek Oldal Minden ami OC Naruto OC-im


 


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!