「Aka no Oo」 [ THE RED KING ]

Oldal információ

Szerkesztő: Clary
Kategória: Anime, rajzolás, hobbi
Oldal létrehozása: 2013, január 07.
Indulás: 2017. május 13.
Ajánlott felbontás: 1366*768 pixel
Design verzió: #1, "Eternal youth" - ANA - Design
Grafikai program: Photoshop CS3
Kódok, portálépítési tippekért köszönet: LindaDesign honlap tulajdonosának!


2017. május 13. Kódok (C) LindaDesign

 
DEVIANTART FRISSEK

  2017. 10. 31
 
2017. 10. 29 2017. 10. 12

 
2017. 07. 24 2017. 05. 26
 
2017. 05. 06 2017. 04. 30

 

 
CHAT

Kérlek benneteket, hogy cseréket a Vendégkönyvbe kérjetek! Hirdetéseket pedig a Reklámkönyvbe kérem!
Köszönöm!

 

 

 
CSEREBERE
 
SZÁMLA
Indulás: 2013-01-07
 
Naruto OC karaktereimről 2.oldal

Hyūga Hanae

Konohagakure no Sato | Rank: Unknown | TEAM: Unknown

Ninja registration number: 080611


Rövid ismertető:
Hanae a közismert Hyūga klán tagjai közé született. Nem sokáig élvezhette a családja szeretetét, ugyan is egy nagyobb félreértés után egy távoli falú klánjának tagjaival, betörtek Konohába és lemészárolták egytől egyig álmukban a Hyūga klán tagjait. Hanae volt az egyetlen, aki túlélte, ugyan is az akkor még kislány szeretett este a közeli mezőn bóklászni és este nyíló virágokat gyűjteni. A lányka azóta felcseperedett, de a byakugan erejét a családjának lemészárlása óta egyszer sem használta. Sokáig nem is került rá sor, ám miután megismerte későbbiekben férjét, Uchiha Sasukét és belecseppent a Shinobik világába, kénytelen volt mindent az alapokról tanulni, Sasukétől.

Awashima Yoru

Yukigakure no Sato | Rank: Jōnin | TEAM: Unknown

Ninja registration number: 019644


Rövid ismertető:
Awashima Kazashi és Nao egyetlen leánya koránt sem olyan hűvös, mint ahonnan jött. Miután a falvak és Kagéik megtárgyalták, hogy minden országból, minden faluból kell egy- egy küldönc a többi országéba, Yoru végül Konohagakuréban kötött ki, mint állandó követ és csatlakozott Kai csapatához, ahol Ana, Ahito és Kai szeretettel várták az újabb csapat tagot. Yoru amikor meglátta Kait, szabadszájúságának és kicsikét még gyermeki természetének hála meg is lepődött, hogy ilyen fiatalon valaki Kapitányi rangra került, ám miután beavatták, hogy a csapatot a feloszlás fenyegette az előző Kapitányuk árulása miatt, boldogan csatlakozott a csapathoz.

tsutsugami ahito

Konohagakure no Sato | Rank: Tokubetsu Jōnin | TEAM: KAI - strategist

Ninja registration number: 070790


Rövid ismertető:
Ahito a híres Senju klán egyik leszármazottja. Senju Akiko és Tsutsugami Yusei első gyermekeként látta meg a napvilágot. Családjában évek óta öröklődik a fa és víz elemet használó tehetség. Ahito leleményessége, taktikai, stratégiai képességei páratlanok, remekül passzolnak és összhangban vannak a kekkei genkai képességével.

 

 

 

 

   

 

 

Oldal témája: Naruto, Drawing, Naruto OC's
Indulása: 2017. május 13.
Kategóriája: Anime, drawing
Az oldal az általam a Naruto Animéhez kreált karakterek számára készült. Itt megismerkedhettek kedvenc OCimmel, történetükkel és betekintést nyerhettek a munkáimba. Lefgőbb karaktereim: Uzumaki Ana, Uzumaki Kai, Shiroyama Eria, Tsutsugami Ahito, Hyuuga Hanae. Továbbiakat lenti linkeken tekinthetitek meg :)
Hírek Oldal Minden ami OC Naruto OC-im English language descriptions | Angol nyelvű leírások


 


Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu